Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Introduktionsmøde til ungegrupper – Holbæk

29. januar 2019 Kl. 17:00 - 18:15

Har du et barn, som har det svært med at være sammen med andre mennesker? Er sensitiv overfor lyde, stemninger og andre ydre påvirkninger? Som måske har oplevelser, som du ikke kan se/høre/forstå?
 
Så er der måske hjælp at hente for dit barn – og dig – i Dansk Spirituel Sammenslutnings Ungegrupper. Kom og hør nærmere om vore ungegrupper for sensitive spirituelle unge mellem 13-17 år.
 
Introduktionsmødet er opdelt som følger:
Kl. 17.00-17.45 Møde med de unge
Kl. 17.45-18.15 Møde med forældrene
 
Ungegrupper er grupper for unge sensitive spirituelle mennesker i alders-gruppen 13-17 år. Det er et mødeforum for de unge, hvor de lærer simple værktøjer til at styre egen energi og være i tilværelsen.
De unge bliver mødt med en forståelse for deres sensitivitet, og deres oplevelser, og får information om den åndelige verden, som vi alle er en del af.
 
Vi hjælper de unge til at kende forskel på fysisk relaterede energier, og åndeligt relaterede energier, og derigennem støtte dem i at være i dem selv med alle de udefra kommende påvirkninger.
 
De unge bliver støttet i at forstå hvad de ser, hører og føler. Det giver dem et rum, hvor de kan være naturlige med det unaturlige, sammen med ligesindede.
 
De unge møder andre unge, som har de samme oplevelser med sensitivitet, og vi arrangerer, at de kommer til at møde med andre unge, der har lært at styre deres energi.
 
Forældregrupper:
Der er også hjælp til forældrene via forældregruppe. Her lærer du at lytte til dit barn på alle planer. Du får også et forum, hvor du kan møde andre forældre til sensitive børn, og kan finde støtte forældre imellem.
 
Mentorer er Stinna Søndergaard og Jack Eckhart Langelund, som begge har solid spirituel baggrund og stadig begge ben solidt plantet på jorden. Både Stinna og Jack har personlige erfaringer med sensitive spirituelle børn og unge.
 
Deltagelse i intromødet er naturligvis gratis.
 
Selve ungegruppeforløbet starter 5/2, og vi mødes 5 tirsdage i Augmentum – Center for Velvære og personlig udvikling, Ahlgade 3F, 4300 Holbæk.
 
Prisen er 100 kr. pr. gang for ikke-medlemmer af Dansk Spirituel Sammenslutning, og 75 kr./gang for medlemmer af DSS.
 
Se mere om hvordan du bliver medlem på www.spiritualist.dk. Et års medlemskab koster 250 kr.
 
Tilmelding på info@spiritualist.dk – ved spørgsmål, ring til Jack på 20301243 eller Stinna på 26335530

Detaljer

Dato:
29. januar 2019
Tidspunkt:
17:00 - 18:15
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Dansk Spirituel Sammenslutning
E-mail:
info@spiritualist.dk
Hjemmeside:
https://www.spiritualist.dk

Sted

Augmentum
Ahlgade 3F
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://augmentum.dk

Skriv et svar

%d bloggers like this: